Caută
Close this search box.

Cluj: Președintele Klaus Iohannis a vizitat Institutul Oncologic VIDEO

Aflat în județul Cluj, președintele României, Klaus Iohannis, însoțit de primarul Emil Boc, a vizitat, timp de 35 de minute, Institutul Oncologic din Cluj-Napoca (IOCN), scrie Agerpres.

A vizitat secţii clinice şi neclinice, în zona de medicină nucleară, imagistică, anatomie patologică, cercetare şi chirurgie. A fost limitat de timpul domniei sale. L-a interesat în primul rând îngrijirea pacienţilor, atât din punct de vedere al calităţii, cât şi al numărului de pacienţi, infrastructura şi resursa umană care deserveşte institutul. Preşedintele a fost foarte impresionat de ceea ce a văzut, era bine informat despre institut. (…) A fost foarte, foarte impresionat de partea de cercetare, domnia sa fiind fizician înţelege foarte bine multe dintre procesele care se petrec acolo, a declarat doctorul Patriciu Achimaş-Cadariu, directorul medicul al unității medicale.

La intrarea în IOCN a fost aşteptat de un grup de circa 20 de persoane care au scandat “Clujul vă susţine” şi “Uniţi salvăm toată România”, scrie Transilvaniareporter.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri