Caută
Close this search box.

Codrin Ștefănescu, atac la Iohannis: El nu acceptă nici chiar un dialog instituţional cu Preşedinţia

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a devenit din ce în ce mai radical. El îl atacă pe preşedintele Klaus Iohannis şi, totodată, sugerează că nu agrează nici măcar dialogul instituţional între Preşedinţie şi PSD, respectiv între Iohannis şi Dăncilă.

Nu pot să cred că domnul Iohannis devine înțelept peste noapte și trebuie să purtăm noi un dialog instituțional.

După ce ai cerut premierului Dăncilă de șapte ori demisia, în timp ce Orban, omul tău de partid, i-a făcut plângere penală la DIICOT pentru trădare de țară, după ce ai atacat toate legile promovate de alianța PSD-ALDE, după ce ne-ai înjurat de la tribuna oficială a Cotroceniului, după ce ai citit 32 de zile decizia CCR, sfidând toată România și tot electoratul PSD, vii tu și îl inviți pe premier la o cafea ca să vorbești despre președinția Consiliului Europei? Exclus.

Eu cred că domnul Iohannis trebuie să plece urgent în Filipine sau unde se duce el, a spus Codrin Ștefănescu la Antena3.

Premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Klaus Iohannis au discutat azi, conform unui comunicat de presă al Guvernui, despre Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene.

2 răspunsuri

  1. Cand discuti cu o agramata ca si tov.Dancila lucrurile se leaga mai greu.Faceti meditatii cu ea ,invatati-o sa citeasca ,macar ,de pe promter ,datii lectii de engleza etc ,etc . si apoi sa aveti pretentii de la altii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri