Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu spune că o eventuală revocare a lui Augustin Lazăr ar avea tot sprijinul PSD-ALDE

codrin ştefănescu

După ce Tudorel Toader, ministrul Justiției, a afirmat într-un interviu acordat DCNews, că e posibilă o evaluare a procurorului general Augustin Lazăr, Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, susţine că Toader va face respectiva evaluare, iar coaliția PSD-ALDE îi acordă tot sprijinul.

Ştefănescu afirmă că aşteaptă evaluarea procurorului general Augustin Lazăr, având în vedere că nu doar o dată el a spus că Latăr ar trebui revocat.

”Eu cred că va face această evaluare. Tudorel Toader are tot sprijinul coaliției PSD-ALDE să aplice legea și să ia decizii profesioniste, cum a fost cea cu candidații DNA. Decizia lui a fost foarte bună, firească, de om specializat. Dacă vrea să facă și o evaluare despre procurorul general, să o facă. Știți că la dumneavoastră în emisiune am spus de două ori că Lazăr trebuie revocat pentru două declarații extrem de periculoase pe care le-a făcut de-a lungul istoriei. Una prin care a spus că întreaga clasă politică și mass-media trebuie să fie supravegheată și a doua când și-a exprimat părerea despre actele administrative pe care le emite Guvernul României. Am cerut public să își dea demisia. Aștept evaluarea, susţine Ştefănescu, citat de DCNews.

https://magnanews.ro/2018/07/31/tudorel-toader-ministrul-justitiei-il-ameninta-pe-augustin-lazar-procurorul-general-vine-o-vreme-a-evaluarii/

Un răspuns

  1. Nimic altceva decat „răzbunarea” lui P.S.D, Toader este totuși obiceiul legal al lui Dragnea / Tariceanu, iar această amenințare invidioasă și sub control este pur și simplu REVENGE pentru dl Lazar luând pe LCK și păstrând experiența ei în ADN! Un act care este legal și corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri