Caută
Close this search box.

Crin Antonescu se întoarce? «Nu are nevoie de invitaţii speciale», spune Ludovic Orban

Ludovic Orban, preşedintele PNL, susţine că, în timpul întâlnirii sale cu Crin Antonescu, fost lider al PNL, nu s-a discutat despre implicarea acestuia în politica partidului.

Însă Orban afirmă şi că Antonescu ”nu are nevoie de invitaţii speciale”.

Dacă simte nevoia de a face ceva, face”, a spus liderul PNL, precizând că doar Crin Antonescu poate să-şi anunţe o eventuală revenire în politică. De asemenea, Orban a spus că a fost mai mult ”o discuţie despre trecut, decât despre viitor”.

Întrebat despre întâlnirea pe care a avut-o cu Crins Antonescu, Orban a spus că nu va divulga ce a vorbit ”cu un vechi prieten, între patru ochi”, iar despre o eventuală revenire în politică a fostului preşedinte al PNL, Orban a spus: ”Dacă are ceva de spus, spune domnul Antonescu”.

În plus, Orban a spus că nu i-a cerut lui Crin Antonescu să se implice mai mult în PNL.

Nu i-am cerut, pentru că domnul Antonescu de fiecare dată s-a implicat, atât cât doreşte domnia sa şi cum simte că poate să fie util PNL. Nu are nevoie de invitaţii speciale. Dacă domnul Antonescu simte nevoia de a face ceva, face. (…) Toată lumea încearcă să interpreteze o întâlnire în fel şi chip. Dacă domnul Antonescu are ceva de spus, spune domnul Antonescu”, a mai spus Orban, citat de News.ro.

Acesta a afirmat că a cerut să se întâlnească şi cu Crin Antonescu şi cu Vasile Blaga, iar cei doi au ajuns aproape în acelaşi timp.

”A fost o întâlnire întâmplătoare (cu Crin Antonescu şi Vasile Blaga – n.r). Este adevărat că stabilisem întâlniri cu amândoi, însă s-a întâmplat să ajungă aproape în acelaşi timp. Mie mi-a făcut plăcere să port o discuţie cu domnul Antonescu şi cu domnul Blaga care sunt, de fapt, cei care au semnat fuziunea între PNL şi PDL şi am purtat o discuţie interesantă, mai mult despre trecut decât despre viitor”, a mai spus Orban.

Acesta a negat că s-ar fi discutat despre alegerile europarlamentare, afirmând că doar în 4 august vor fi stabilite criteriile pentru candidaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri