Caută
Close this search box.

CUTREMUR în showbiz! Brigitte Năstase: “Am fost bătută și legată cu cureaua de Ilie”

Brigitte Năstase este implicată într-un nou scandal, după ce o serie de mesaje au apărut în presă. Bruneta i-a trimis fostului ei iubit, Cătălin Cazacu, câteva mesaje care au fost făcute publice.

Brigitte Năstase ar fi încercat să-și găsească alinarea în brațele lui Cătălin Cazacu, iar cei doi ar fi avut o relaţie care a durat șapte luni. Brigitte Năstase i-ar fi făcut și cadouri acestuia şi chiar ar fi fost la Viena împreună.

Mai jos sunt mesajele pe care Brigitte Năstase, i le-ar fi trimis lui Cătălin Cazacu:

“Erai în club la mare. Am fost amenințată cu dosare penale și că îmi închide afacerea, și chiar era sa plec și să renunț la toată munca mea.”

“În tot acest timp am fost șantajată de Ilie că mă va distruge, am fost bătută și legată cu cureaua de picioare și târâtă până în casă.”

“Am pozat în fericită deși noaptea îmi smulgeam de-a dreptul părul din cap…Totul pentru că am iubit. Șapte luni nu am avut contact intim.”

“Mă rog la Dumnezeu să-ți dea să simți nu mai mult decât atâta suferință și durere sufletească cât m-ai făcut tu să simt în ultimele șapte luni!”

“Acest mesaj ți-l dau trează și lucidă. Baftă în Dominicană. Eu nu merg.”

“M-ai prostit și înnebunit cu jocuri copilărești în care am intrat în nebunia mea și am crezut în ele.”

“M-ai făcut să mă simt frustrată și într-o continuă depresie pentru că m-am simțit vinovată că nu pot divorța. În tot acest timp am fost șantajată de Ilie.”

“Dar am fost de râsul tuturor și ție nici măcar nu ți-a păsat că am un suflet! În care ai existat numai tu.”

“Prietenele pe care le-am avut m-au părăsit, în afară de Denisa, când am plecat de la Ilie. Am cumpărat amice plătindu-le mese ca să nu par singură.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri