Caută
Close this search box.

Dacian Cioloş: Faptul că oamenii ies în stradă are efect. Altfel, abuzurile ar fi fost şi mai mari

dacian cioloş

Invitat la emisiunea „În faţa ta”, Dacian Cioloş a spus că protestele de stradă au efect, dar şi că oamenii au nevoie de semnale puternice din partea Opoziţiei.

„Faptul că au ieşit şi ies în stradă are un efect. Dacă oamenii n-ar fi ieşit în acest ultim an, azi am fi fost mult mai departe cu abuzurile pe care cei care au majoritatea în Parlament acum le-au făcut şi le fac.

În al doilea rând înţeleg foarte bine că oamenii aceştia au nevoie de semnale puternice şi din partea opoziţiei şi au nevoie să vadă că alături de efortul pe care-l fac sunt alte acţiuni concertate care să ducă la stoparea acestor abuzuri.

Sunt conştient că alături de mişcările civice şi partidele de opoziţie au un rol să dea tot mai des semnalul că într-adevăr lucrează împreună”.

Despre o eventuală candidatură la preşedinţie, Cioloş spune că e vorba de o decizie viitoare a partidului.

Un răspuns

  1. Uitati-va cine vorbeste.Un belit care un an de zile a tinut tara la zero si acum el spune de profituri si de coruptie ? Cum dracu de-i mai rabdam pe acesti nenorociti ?Guvernul lui prin marea ministru de justitie Gutue a spus ca drepturile omului sunt un lux si acum acest avorton vrea sa ne invete pe noi democratia ?Nci nu stiu ce sa mai spun si cum de sunt unii de ai nostri care inca mai pun botul,nu stiu ce o fi cu ei ? Oare nu s-au desteptat inca ?Vor sa fie sclavi pana la moarte ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri