Caută
Close this search box.

Daciana Sârbu, europarlamentar PSD, soţia lui Victor Ponta, demisionează din PSD

daciana sârbu

Daciana Sârbu a anunțat că pe 9 iulie va demisiona din PSD, urmând să continue mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent.

”Am decis că începând de luni, 9 iulie 2018, să mă despart de Partidul Social Democrat și să-mi continui mandatul în Parlamentul European că europarlamentar independent, în Grupul S&D. Voi continuă să lupt pentru aceleași cauze în care am crezut și până acum – programe mai bune de sănătate, drepturi egale pentru consumatorii români, șanse mai mari pentru agricultorii români, mediu mai curat pentru toți. Iar la încheierea acestui mandat voi continua să susțin aceste proiecte și din afara politicii”, a anunțat Daciana Sârbu pe Facebook.

Fosta social-democrată, care a fost membru al PSD timp de 22 de ani, nu a precizat dacă ar urma să se înscrie în Pro România, partidul fondat de soțul său, fostul premier Victor Ponta.

Un răspuns

  1. Poate ca intentionat, poate ca asa arata ea tot timpul, da’ tipa asta are o expresie de mangusta care tocmai a ratat sa inghita un soricel, altfel mi se pare abuziv sa devina „independent”, mai intai ar trebui sa-ti dai demisia si apoi devii orice…Altfel se numeste traseism si ar trebui interzis prin lege…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri