Caută
Close this search box.

Dăncilă interpretează faptul că Iohannis i-a cerut de mai multe ori demisia ca pe un «gest politic»

Premierul Viorica Dăncilă cred că ar fi doar „un gest poltic” faptul că preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut în mai multe rânduri să-şi dea demisia din fruntea Guvernului.

„Încă de la preluarea mandatului am spus că vreau să avem o bună cooperare interinstituţională între Parlament, Guvern şi Preşedintie. Am discutat acest lucru cu domnul preşedinte Liviu Dragnea şi cu domnul preşedinte Iohannis.

Din păcate, mi s-a cerut de multe ori demisia, lucru pe care îl cataloghez ca pe un gest politic, pentru că datele acestea arată că nu era un temei pentru cererile domnului Iohannis. Am fost la Bruxelles, am discutat despre preşedinţia Consiliului UE, şi într-adevăr la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans mi-au spus că trebuie să avem linişte şi trebuie să cooperez cu preşedintele Iohannis.

Acelaşi lucru a spus că îl va cere şi preşedintelui„, a afirmat, Viorica Dăncilă, la Antena3.

Un răspuns

  1. Dancila pleaca miercuri in Muntenegru, apoi in Macedonia.(…) ____––____vasiliscul-femela, zisa si veorica, incepe -din ce in ce mai mult- sa devina copy-paste a lui malai mare, vizite peste vizite, in strainatate, numai ca la ea sunt ” de lucru”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri