Caută
Close this search box.

Dăncilă, întrebată de inundaţii, vorbeşte despre irigaţii

dăncilă

În studioul Antenei 3, când moderatorul Mihai Gâdea a întrebat-o pe Viorica Dăncilă dacă a discutat cu ministrul Agriculturii despre inundațiile care au afectat recoltele, au urmat momente hazoase.

Premierul a spus într-o frază că a discutat la Bruxelles pentru eventuale ajutoare, după care a început să vorbească despre programul PSD pentru irigații, lăudându-se minute în șir cu investițiile și pompele de irigații.

Totul a culminat cu declarația ”Acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită până la stația de pompare”, în timp ce Gâdea privea încruntat slide-urile din care Viorica Dăncilă citea.

De remarcat că, pe tot parcursul emisiunii în care și-a prezentat bilanțul, Viorica Dăncilă s-a uitat în mod repetat în afara cadrului, părând că cere indicații, așa cum o făcuse cu o lună în urmă și la un interviu de la România TV.

Un răspuns

  1. Doamne ,prostul nu-i prost destul pana nu-i si fudul .Asa suna un proverb romanesc ce o caracterizeaza pe tov.Dancila . Sa inteleg ca cei de la Antena 3 au luat-o indirect in freza ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri