Caută
Close this search box.

De la Cupa Cornel Dinu la fotbalul corporatist

Puțini știu despre existența celui mai mare turneu sportiv din Romania, dedicat sportului corporatist, Campionatul National de Fotbal Corporatist, de fapt fosta Cupa “CORNEL DINU” pentru companii.

Ei bine, el există și a ajuns la ediția a 15-a, fiind un team building sportiv, în cadrul căruia angajații companiilor concurează pe durata a 3 luni (Septembrie – Noiembrie), în încercarea de a câștiga prestigiosul trofeu. Turneul reprezintă o bună oportunitate de a interacționa cu actualii clienți sau viitori parteneri. Organizat în sistem primavară – toamnă, Campionatul Național de Fotbal Corporatist a reușit să crească de la an la an, nu mai puțin de 240 de companii participând doar în zona București/Ilfov.

Participanții la Campionatului Național de Fotbal Corporatist au dreptul de a participa la competițiile internaționale organizate de Federatța Europeană de Sport pentru Companii. Jocurile Europene pentru Companii – Salzburg – din vara anului 2019 vor aduna la start aproximativ 50.000 de participanți din peste 10.000 de companii și firme. (foto sensosanatate.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri