Caută
Close this search box.

Declaraţii ridicole: Elena Udrea, președinte; iubitul ei, Adrian Alexandrov, premier

Elena Udrea şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, vor să rămână în centrul atenţiei cu orice preţ. Însă nu doar declaraţiile ei, ci şi ale iubitului cad prea des într-un ridicol abisal.

Adrian Alexandrov, susţinea deunăzi că i-ar plăcea ca, într-o zi, Elena Udrea să câştige alegerile prezidenţiale, iar el să devină – atenţie!- premier.

În luna mai, Udrea era convinsă că poate conduce destinele Românei de la Palatul Cotroceni.

Ne dorim să rămânem în România, atât eu, cât şi Elena, numai că ea trebuie să-şi rezolve problemele. Vedem cum o va face. (…) Mi-aş dori şi poate la un moment dat voi face pasul către scena politică. La cât de bine o cunosc pe Elena, ce-şi propune să facă, reuşeşte. Dacă va dori să reintre pe scena politică are susţinerea mea. (…) M-aş bucura să reuşească şi să ajungă la prezidenţiale şi să câştige cursa în campania pentru prezidenţiale. (…) Prim-ministru (i-ar plăcea să devină, n.r.), pentru că aş avea Guvernul la dispoziţie, în sensul în care m-aş implica în tot ce ţine de organizarea României„, a spus Adrian Alexandrov, la Antena 1.

Deocamtată, Elena Udrea este dată în urmărire internaţională, după ce instanţa supremă a condamnat-o la şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.

În prima fază, Elena Udrea a fost dată în urmărire naţională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul gala Bute. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica.

În luna mai, Elena Udrea a spus într-un interviu: „Am convingerea că aș fi un președinte foarte bun pentru România„…Aș fi fost un președinte mai bun decât Iohannis. Incomparabil! Poate și mai bun decât Ponta …Cred că aș putea salva România. Eu cred că destinul meu ăsta este„.

4 răspunsuri

  1. In May, Elena Udrea said in an interview: „I am convinced that I would be a very good President for Romania ” … I would have been a better president than Iohannis. Incomparable! Maybe even better than Ponta … I think I could save Romania . I believe that my destiny is . „O celulă de închisoare cu o singură cameră pentru următorii 8 ani, o sentință pe care o datorez poporului român pentru crime comise în timp ce un ministru al guvernului!

  2. Boarfele ordinare se mandresc cu conflictele ! Nu pot trai fara conflicte ! Crede ca o mai voteaza cineva ? Nici alea de centura nu o mai voteaza ! Partenerul nu a inteles ca la astfel de partenere trebuie sa intri si sa iesi cu atentie, sa nu te vada cunoscutii ! Cum ii spunea familia lui Onassis: Pai tu iei ce arunca altii !?!?!?

  3. …. I would be a very good President … La ce ? La fellatio ? E buna de gura si indrazneata, OK pentru o casa cu lucirosse ! In rest, super-superficiala !

  4. Nutzi fă ! Adâncime și profunzimea sunt lucruri diferite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri