Caută
Close this search box.

Dragnea se suceşte: N-ar fi semnat protocolul dintre Ministerul Dezvoltării şi SRI. Deunăzi, spunea altceva

Liviu Dragnea, liderul PSD, se suceşte. El neagă acum că ar fi semnat, în 2014, protocolul dintre Ministerul Dezvoltării şi Serviciul Român de Informaţii. Recent, liderul PSD spunea cu totul altceva.

Deputatul Lucian Viziteu, membru în comisia parlamentară SRI, a postat ieri, pe pagina sa de Facebook, protocolul dintre SRI şi Ministerul Dezvoltării. Mai precis, pagina pe care apar semnăturile instituţiilor semnatare.

Dragne a spus, într-o intervenţie, la România TV, că semnătura care apare pe document nu îi aparţine. Asta în pofida faptului că, recent, chiar Liviu Dragnea susţinea contrariul, ba chiar că protocolul încheiat atunci cu SRI era secret.

Aici suntem ca la Radio Erevan, îmi cer scuze faţă de Erevan. În primul rând, acel protocol nu e secret. Al doilea lucru: n-am semnat, nu e semnătura mea. Se vede foarte simplu. Al treilea lucru: e vorba de un protocol semnat cu câţiva ani înainte, cred că era Eduard Hellvig ministru atunci, pentru protecţie cibernetică, adică pentru a proteja sistemele informatice ale Ministerului Dezvoltării împotriva atacurilor cibernetice. Oricare instituţie din România face astfel de protocoale, de aceea nici nu sunt secrete, şi în 2014 el a fost prelungit, dar nu l-am semnat eu. E o minciună ca multe alte minciuni iniţiate de această clică politico-mediatico-securistă“, a spus Liviu Dragnea, la RomâniaTV, conform Digi24.

Deunăzi,  Liviu Dragneaspunea cu totul altceva.

Este vorba despre un protocol care se referă la cybersecurity, şi anume la proteţia datelor pe care le utilizează Ministerul Dezvoltării Regionale şi instituţiile din subordine faţă de atacurile cibernetice şi nu vorbim doar de atacurile unor hackeri, ci şi din partea unor entităţi străine. Este un timp de protocol care s-a încheiat, din câte ştiu eu, cu toate ministerele. El a fost încheiat înaintea mea, eu doar am semnat revizuirea, dar asta nu înseamnă că nu sunt de acord cu cu ce s-a făcut înaintea mea. N-are niciun fel de legătură cu toate minciunile spuse (…)“, a declarat, marţi, Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Dragnea afirmaa  că acel protocol nu se compară cu cele încheiate de SRI şi structuri din justiţie într-un mod ilegal şi neconstituţional.

Lucian Viziteu, deputat USR, pe pagina sa de Facebook, une a ataşat şi o copie a documentului: Protocol cooperare intre MDRAP si SRI. Semnat Liviu Dragnea si George Maior. Mai sunt si altii. Deci este timpul sa va opriti cu propaganda mincinoasa a statului paralel. PSD si ALDE sa se ocupe de economie si problemele reale ale romanilor si nu de situatia unor condamnati! 

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri