Caută
Close this search box.

Favorita caselor de pariuri pentru titlul mondial

MagnaNews v-a prezentat tablul complet al sferturilor de finală din cadrul Mondialului de fotbal, imediat după terminarea ultimei partide a optimilor, Anglia-Columbia, confruntare care, cum bine se știe, s-a prelungut în noapte, fiind decisă doar la executarea loviturilor de la 11 metri.

Practic, de vineri, 6 iulie, întreaga planetă se va reconecta la febra fotbalului, mai intens chiar decât până acum, odată cu debutul sferturilor de finală ale Cupei Mondiale, adică disputa dintre Uruguay și Franța, de la ora 17:00. Seara, de la 21:00, Brazilia se duelează cu Belgia, după ce aceasta din urmă a scăpat ca prin urechile acului de o înfrângere cu Japonia . Dar niciun meci nu seamănă cu altul ! Chiar și așa, Belgia poate încurca socotelile multora în Rusia. Sau nu.

Sâmbătă se joacă și celelalte două sferturi: Suedia înfruntă Anglia de la ora 17:00, în timp ce țara gazdă, Rusia, ar mai dori o minune în genul celei cu Spania, urmând să înfrunte Croația, de la ora 21:00.

Toate meciurile vor putea fi urmărite în  în direct la TVR și TVR HD.

Pariurile au crecut și ele ca volum, iar acum există un clasament exact al favoritelor, în funcție de clasamentul book-maker-ilor. Astfel, echipa lui Neymar, Brazilia, e principala favorită la câștigarea Mondialului, cu o cotă de 3.90, urmată de Franța, cu o cotă de 5.00, Anglia, cu 5.30, și Belgia, cu 6.70. Rusia, cu o cotă de 20, și Suedia, cu 25, sunt văzute echipele cu cele mai mici șanse să câștige Mondialul. (foto manager.bg)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri