Caută
Close this search box.

Festivitatea de Absolvire UPB – Promoția 2018 „Gheorghe Lazăr”

Facultatea este un privilegiu, nu un drept… de aceea trebuie tratat ca atare.

Viața de student este una dintre cele mai frumoase perioade din existența umană: distracție, chefuri, prieteni noi, cluburi…visuri care se împletesc cu munca de zi cu  zi în efortul de a pătrunde în universul cunoașterii.

Pentru absolvenții Universității POLITEHNICA din București facultatea a însemnat o trambulină  către viața de adult responsabil, care are o slujbă sau care dorește să creeze joburi noi. Facultatea înseamnă învățare, autocunoaștere, cizelare de caracter.

”Îți amintești începutul? Când poate totul din jurul tău ți se părea agitat și ambiguu. Dar ai descoperit și părțile frumoase, ai învățat, ai testat, ai analizat. Ai făcut pas după pas și de astăzi te numești inginer. Felicitări!” au scris studenții de ieri, absolvenții de azi, predând ștafeta…. nu fără un strop de melancolie.
Ei își invită colegii cu care au împărțit bune și grele, alături de cei dragi, să se bucure împreună de încununarea celor 4 ani de facultate la Festivitatea de Absolvire a Promoției 2018 “Gheorghe Lazăr”. Au pregătit multe surprize ca să ofere participanților un eveniment de neuitat.
Festivitatea va avea loc la ROMEXPO (Pavilionul Central), sâmbătă, 7 Iulie 2018, începând cu ora 10:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri