Caută
Close this search box.

Gabriela Firea a aprobat „mitingul de un milion”, de pe 10 august, de la Piaţa Victoriei

gabriela firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat luni mitingul românilor din diaspora, pe data de 10 august în Piaţa Victoriei, la care ar urma să participe un milion de români.

Decizia a fost luată după ce primarul Gabriela Firea s-a sfătuit cu reprezentanţii SRI, SIE, ai Prefecturii, ai Poliţiei Capitalei, ai Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

”În urma întâlnirii de lucru cu reprezentanţii tuturor instituţiilor responsabile de ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţenilor – Prefectura Capitalei, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada de Poliţie Rutieră, Poliţia Locală, Jandarmeria, S.R.I., R.A.T.B., Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi reprezentanţi ai Direcţiilor din Primăria Capitalei cu atribuţii în acest domeniu – Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat solicitarea Federaţiei Românilor de Pretutindeni de a organiza o manifestaţie de protest în Piaţa Victoriei, în data la 10 august 2018, la care sunt anunţate să participe un milion de persoane”, a anunţat Primăria Capitalei.

Un răspuns

  1. Cred si eu…in special dupa ce a primit asigurari si de la politie, prefectura, etc., ca E sus Cioaca de Teleorman, conducatorul, este omul pesede-ului, asa ca „protestul” va fi un nou semnal ca Romania, inclusiv prin majoritatea diasporei, este considerat un stat neo-communist, intors in Evul Mediu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri