Caută
Close this search box.

IMAGINI ȘOCANTE! Lupte de stradă la Târgu Neamț. S-au tras focuri de armă. VIDEO

Scene de-o violență ieșită din comun în orașul Târgu Neamț, unde a avut loc o bătaie mai ceva ca-n filme în urmă cu scurt timp. Două clanuri de romi au transformat strada Radu Teoharie (de la Liceul Vasile Conta până la sensul giratoriu de la Intim) într-un câmp de război.

Zeci, chiar sute de indivizi, de la minori până la vârstnici s-au înarmat cu bâte, coase și topoare ca sa-și facă singuri dreptate. Se pare că este un scandal care arde mocnit de ieri, între romii din cartierul Tăbăcari și cei din Vânători- Neamț.

Târgoveții care se aflau pe stradă la momentul izbucnirii bătăii au fugit cât mai departe posibil. Romii au spart tot ce-au găsit în cale, de la scări ale magazinelor până la mașinile parcate.

În cele din urmă, la fața locului au ajuns polițiștii… puteai să-i numeri pe degete.  În timpul conflictului, un rrom era cât pe ce să dea cu toporul în cap unui polițist local. S-au tras focuri de armă, spun martorii. În cele din urmă, forțele de ordine au reușit să stingă (temporar) conflictul.

Unde erau jandarmii, nu se știe. De asemenea, în timpul conflictului au intervenit și alți polițiști, care nu purtau uniforma. Cel puțin unul dintre ei a fost rănit.

Cele două clanuri de romi au luat-o în direcții diferite. În drumul său, un rrom a încercat să lovească o tânără româncă, pentru că filma scena cu telefonul mobil.

La fața locului se află în prezent mai multe echipaje de poliție.

Scandalul se pare că ar fi fost provocat de faptul că un rom ar fi furat/ fugit cu o fată din celălalt clan.

ATENȚIE, IMAGINILE CONȚIN SCENE DE VIOLENȚĂ ȘI LIMBAJ OBSCEN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri