Caută
Close this search box.

În ciuda disputelor din coaliţie, ALDE denunţă drept intoxicare informaţiile despre o relaţie proastă cu PSD

dragnea tariceanu

ALDE denunţă faptul că opinia publică a fost intoxicată cu informaţii nereale legate de faptul că există neînţelegeri între membrii coaliţiei, Adică, între PSD şi ALDE.

Dacă e să ne luam însă după deputaţii Vosganian ori Ploşoianu, există mari semne de întrebare în ce priveşte armonia din coaliţie.

ALDE susţine că relațiile din cadrul coaliției de guvernare sunt unele foarte bune și nu există nicio tensiune.

În ultimele zile au apărut în spațiul public o serie de manipulări cu privire la relația din cadrul coaliției de guvernare, scrie pe pagina de Facebook a ALDE.

Pentru a înlătura orice scenarii, Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) face următoarele precizări: relațiile din cadrul coaliției de guvernare sunt unele foarte bune. Împreună cu partenerii din PSD ne dorim ca obiectivele pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare să le ducem la îndeplinire.

În cadrul coaliţiei nu există vreo tensiune, informațiile avansate în spațiul public nefiind altceva decât intoxicări ale opiniei publice, conchide ALDE.

Precizăm că Varujan Vosganian, deput ALDE şi purtător de cuvânt al acestei formaţiuni politice, a declarat, luni, că nu a existat dialog între membrii coaliției de guvernare în privința a două proiecte de legi: o inițiativă legislativă a ALDE și proiectul legii off-shore. Vosganian a anunțat că la ședința Coaliției, ALDE a cerut explicații și a cerut ca Executivul să modifice de urgență legea off-shore.

Legat de această chestiune, Liviu Pleşoianu deputat PSD, a scris, marţi, pe Facebook: Pentru că i se pare că îi năpăstuim pe cei de la Exxon și OMV, domnul Vosganian vrea OUG pentru resursele de gaze de la Marea Neagră. Eu nu vreau. …Dumneavoastră vreți?

Domnul Varujan Vosganian – deputat, vicepreședinte și purtător de cuvânt al ALDE – vrea OUG pentru resursele de la Marea Neagră. E foarte supărat pe Legea „Offshore”, recent modificată și votată la Camera Deputaților. Iată supărările principale ale domnului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri