Caută
Close this search box.

Iordache savurează revocare lui Kovesi şi îl ironizează pe Iohannis: I-a luat cam mult să citească motivarea CCR

Florin Iordache (PSD), preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, susţine că decizia preşedintelui Iohannis de a o revoca pe şefa DNA este una normală, dar, afirmă Iordache, i-a luat cam mult preşedintelui să citească motivarea CCR.

„O decizie normală. Preşedintele a înţeles că deciziile CCR trebuie respectate. I-a luat cam mult până a citit în integralitate decizia şi a dat dovadă că este garantul respectării Constituţiei prin această decizie pe care a luat-o. (…) Pentru noi, ca semnal (…) e un semnal de normalitate faptul că preşedintele României respectă deciziile CCR. Sunt decizii ale CCR care ne plac, altele care nu ne plac, dar în integralitate, aşa cum a spus şi Comisia de la Veneţia, deciziile CCR trebuie respectate de toată lumea”, a declarat Florin Iordache pentru News.ro.

În urma deciziei CCR, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA, a anunţat Mădălina Dobrovolsch, purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri