Caută
Close this search box.

Juncker i-a atras atenţia lui Dăncilă să facă eforturi pentru un discurs politic decent

juncker

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, i-a atras atenția marți premierului Viorica Dăncilă, în cadrul unei întâlniri avute la Bruxelles, ”să facă eforturi pentru revenirea la un discurs politic decent pe scena politică românească”, se arată într-o precizare făcută pentru G4Media.ro de către purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Christian Wigand.

De asemenea, Junker a avertizat-o pe Dăncilă că România se află încă sub monitorizarea atentă a Comisiei Europene în ceea ce privește Justiția și ”a insistat asupra faptului că este crucial ca progresele făcute până acum să nu fie compromise”.

Este pentru prima oară când Comisia Europeană face apel la normalizarea discursului politic, până acum limitându-se la a atrage atenția asupra independenței Justiției și a importanței continuării luptei anticorupție.

Menționăm că în comunicatul oficial transmis de Guvern după întâlnirea Vioricăi Dăncilă cu Jean-Claude Junker nu se face nicio referire la cele două teme scoase în evidență de Comisia Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri