Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu ratează profeţia legată de revocarea lui Kovesi. Ba mai mult, şefa DNA spune că nu-şi dă demisia

liviu pleşoianu

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, adversar declarat al şefei DNA, s-a înşelat amarnic: Iohannis n-a semnat vineri revocarea Laurei Codruţa Kovesi, aşa cum anticipa deputatul, dar şi Sputnik, agenţia guvernamentală rusă, care titra, tot vineri: „S-a terminat – Laura Kovesi nu mai are nicio șansă, Revocarea e ca și semnată„.

Fiind deja de de notorietate faptul că Pleşoianu este un răsfăţat al propagandei ruse, nu ştim dacă Sputnik s-a luat după postarea deputatului PSD de pe Facebook ori pe Pleşoianu l-a inspirat ştirea agenţiei ruse.

Deocamdată, cert e că, joi, Pleşoianu a scris pe pagina sa de Facebook: După răspunsul Comisiei de la Veneția, lucrurile sunt clare: Iohannis semnează chiar mâine (vineri, 6 iulie 2018) Decretul de revocare a distinsei Kovesi sau e grabnic #SUSPENDAT!…

În aceeaşi zi, Sputnik titra: S-a terminat – Laura Kovesi nu mai are nicio șansă, Revocarea e ca și semnată /Ultima cale de scăpare a lui Iohannis și a Laurei Kovesi a fost anulată – o poziție oficială care obligă fără doar și poate la demitere, Iohannis riscă acum o ilegalitate.

Numai că Iohannis n-a semnat ieri, adică vineri, şa cum anticipa Pleşoianu, revocarea şefei DNA, Ba mai mult, Laura Codruţa Kovesi declara tot ieri că nu îşi va da demisia din funcţia de procuror- şef al DNA.

sursa foto: captura antena3

Kovesi a a făcut această precizare ca răspuns la o solicitare G4Media.ro, având în vedere decizia CCR prin care îi impune preşedintelui Klaus Iohannis să o revoce din funcţie ca urmare a propunerii făcute de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

De asemenea, Laura Codruţa Kovesi a precizat pentru G4Media.ro că nu şi-a delegat atribuţiile.

2 răspunsuri

  1. Și voi a cui propaganda sunteți?Este normal ce se întâmpla?Asa se face intr-un stat de drept pe care-l clamați din sculare-n culcare?Vai de capul nostru,al oamenilor normali la cap.Probabil nu vom scapă niciodată de aceasta caracatița atât de nociva și care nu ne lasă sa trăim normal in propria noastră țara.Sta o întreaga țara intr-un singur om,dispare România dacă pleacă Kovesi?Ce interese ,mai presus de noi ,fac ca aceasta savanta de renume mondial sa fie de neînlocuit?

  2. Laura Croitoru,
    Aveți un mesaj de tip „cedez”!
    De ce?!
    Așa s-a cedat de 28 ani încoace,ba nu se dadeau multe publicității,eram mințiți non stop,atît de televiziuni cît mai ales de presa scrisă,de unde majoritatea populației își lua informația,crezînd că toate redacțiile au și oameni integri!
    S-a dovedit,tîrziu c-am fost mințiți la greu!
    Aproape 4,5 milioane de concetățeni de ai noștri au luat drumul pribegiei,pt că n-au cedat,dar poate că dacă stăteau aici erau cei care ” luau taurul de coarne ” și îndepărtam mai de mult această corupție cu care ne confruntăm si nu numai , dar am ajuns să avem guvernanți analfabeți!
    Cum vor crește bietii copii ai voștri (scuze,nu știu ce vîrstă aveți,poate chiar aveți nepoți) ti-ai pus întrebarea???
    Ați accepta să vă răspundă:
    „de ce să mă straduiesc să învăț dacă poți ajunge prim ministru fără să știi a vorbi corect gramatical?”
    V-ar conveni?!
    Mie una nu!
    Copiii mei sînt mari Slavă Domnului,dar nepot am încă în clasa a doua !
    Cine e cea care predă?
    Cît de bine e pregătită?
    Nu se știe!
    Cartea pe care am învățat-o eu și copiii mei nu se va mai face să fie clar!!!
    Uitati-vă la halul de sentințe,de legi,de ce vreți dvs. sînt groaznice,n-au nici un înțeles,nu sînt paginate cum trebuie,nu se ține cont in a se despărți corect in silabe în caz că trebuie să înceapă un alt rînd!
    (Da,veți zice că nu scriu cu î din a , nu ,nu scriu pt că nu vreau,scriu ca și Turcescu și ca el mai sînt…pt că motivul schimbatii a fost populist,sustinut de cel care era președinte de Senat la acea vreme Alexandru Bârlădeanu!)
    Așa că mai reflectati,nu renunțați ușor la valori!
    Faceți retrospectivă în timp:”de ce oare a chemat minerii lui Miron Cosna pt a doua oară Iliescu în 26 sept 1991 ca să-l demită pe premierul de atunci Petre Roman?”
    Timp în care era ministru transporturilor Băsescu,iar despre Gabriel Oprea s-a auzit încoace că-i căra servieta lui Miron Cosma și despre care s -a văzut ce ascensiune a avut pe timpul lui Băsescu,ba mai mult vrea să revină pe scena politică” intersul național”!!
    Premierul de atunci în exercițiu , „își băgase nasul investigind conturile fostei securități ceaușiste”rezultatul echipei de detectivi fusese dat : „arestați-l pe Voiculescu! „,fapt pt xare guvernul Roman a trebuit să plece!
    Primul cîștigător:
    Voiculescu!
    Al doilea, Stolojan prim ministru (mai tirziu am văzut și cu cine era prieten: Băsescu!)azi europarlamentar deja 2 mandate!
    Al treilea,mai tîrziu Băsescu:primar general,sef de partid,presedinte 2 mandate!
    Al patrulea Gabriel Oprea:ridicat la rang de general,coordonator de doctorate si gramatical nu prea vorbește!),prefect de Ilfov,ministru de interne ba chiar si vicepremier!!
    Așa că mai ușor:dăm jos valorile ca să punem ce?!
    Nonvalori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri