Liviu Pop, senator PSD, fost ministru al Educaţiei, regele neîncoronat al gafelor, până la venirea Vioricăi Dăncilă, a făcut sondaj, încercând să afle dacă preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat sau nu.

Lucrurile n-au ieşit însă aşa cum şi-ar fi dorit el, în primul rând pentru că a avut parte de foarte multe critici din partea celor care au răspuns întrebării sale. nu e exclus ca Pop să ajungă ăn dizgraţia lui Dragnea ori sa fie sancţionat de PSD  pentru că ca îi face „imagine pozitivă” lui Iohannis.

Liviu Pop ne atenţionează, pe Facebook, că face acest sondaj în calitate de cetăţean al României, nu ca om politic.

Credeți că domnul presedinte Klaus Werner Iohannis trebuie suspendat pentru că nu respectă decizia Curții Constituționale a României cu privire la revocarea doamnei Laura Codruța Kövesi? Pun această întrebare în calitate de cetățean al României (nu ca om politic).
Mulțumesc pentru răspuns și, eventual, argumentarea lui!, screi Liviu Marian Pop pe pagina sa de Fecebook.

După cinci ore de la postare, au participat la sondaj aproape 20.000 de oameni. Dintre aceştia, 11 la sută au răspuns pozitiv, iar 89 la sută au răspuns „Nu”, conforrm News.ro.

De asemenea, peste 330 de persoane au lăsat comentarii pe pagina lui Pop, aproape toate fiind critice la adresa PSD.

Liviu Pop a vrut ca sondajul său să fie un demers în întâpinarea declaraţiilor lui Liviu Dragnea, liderul PSD, care cere din ce în ce mai vehement suspendarea preşedintelui Iohannis.

Dragnea, a declarat, joi, că a discutat cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că din punctul său de vedere suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis trebuie să fie o opţiune serioasă. Dragnea a spus că luni ar urma să se ia o decizie.

 

1 COMENTARIU

  1. asta ii prost de bubuie, dar ….nici o problema, progreseaza….astfel incat devine si mai proost!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 5 =