Victor Ponta, fost premier, îl acuză pe jurnalistul Bogdan Chirieac de manipulare în folosul lui Liviu Dragnea, liderul PSD.

Sorina Matei a publicat niste informatii foarte adevarate despre locuintele folosite de Kovesi- foarte interesant!, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Dar …. De cate ori Kovesi are o problema Dragnea isi pune oamenii din presa sa distraga atentia cu o manipulare si sa o “spele” – asta credeti ca e obligatia lui in baza Protocolului pe care l-a semnat in 2014😂🙈🤢?

Ca sa o apere pe Kovesi de aceste noi dezvaluiri “prietenul” Dragnea a vorbit imediat cu jurnalistii pe care ii plateste el cel mai gras si i-a pus sa vina cu o minciuna : “Guvernul Ponta a dat Ordonanta de Urgenta ca sa primeasca Kovesi casa” !!!

Ponta se refera la o declaraţie a ziaristului Bogdan Chirieac VEZI AICI

Evident este o minciuna marca “Dragnea” prin care prostesc oamenii suficient de naivi sa ii mai creada :

1. Ordonanta de Urgenta 15/2013 a fost adoptata de Guvern in Martie 2013 ( Kovesi era la Bruxelles atunci si nu sef la DNA/ oricum nu prevedea nimic legat de Seful DNA)

2. Sorina Matei explica foarte clar faptul ca la Camera Deputatilor a fost adoptat un amendament in luna iulie care a fost folosit ( probabil ) catre DNA

3. Locuintele de serviciu se repartizau si atunci si acum de RAPPS in baza legii – eu personal, desi aveam dreptul, nu am beneficiat niciodata de asa ceva / nu cunosc daca si unde a stat Kovesi deoarece nu ne vizitam neavand relatii apropiate ( cum facea ea cu Dragnea)

Unii oameni sunt atat de naivi ( sau orbiti de patima si ranchiuna) incat sunt gata sa se autodenunte pentru ceva ce nu au facut niciodata 🙈🙈🙈🤢 :

VEZI AICI

Altii ( consilierii de acum ai lui Dragnea) uita ca in 2013 vicepremier al Guvernului Ponta pe care il injura ei acum era …. Liviu Dragnea 😁!

De cate ori Kovesi are o problema Dragnea isi pune oamenii din presa sa distraga atentia si sa o “spele” – asta credeti ca e obligatia lui in baza Protocolului pe care l-a semnat in 2014?conchide Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =