Prinţul George, fiul cel mare al prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, a împlinit 5 ani. Familia regală britanică a publicat, cu această ocazie, un nou portret oficial.

Prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul William, şi bunicul său, prinţul moştenitor Charles.

Prinţului William şi ducesa de Cambridge au anunţat că fotografia, care îl surprinde pe prinţul George râzând fericit în faţa unui zid, a fost realizată în grădina de la Clarence House de Matt Porteous, după botezul prinţului Louis din 9 iunie, informează London Evening Standard.

George, fratele mai mare al prințesei Charlotte (3 ani) și al prințului Louis (aproape 3 luni), poartî o camașă albî, cu tiv albastru și pantaloni de culoare închisă.

Conform informatiilor aparute in presa, viitorul rege si-ar petrece ziua de nastere in Caraibe, unde parintii sai, William si Kate, i-ar fi dus pe cei mici intr-o vacanta pe insula exclusivista Mustique.

Printul George Alexander Louis de Cambridge s-a nascut in aripa Lindo a spitalului St. Mary’s din Londra, la 22 iulie 2013, si si-a facut prima aparitie publica la doar o zi dupa nastere, pe scarile maternitatii, in bratele mamei sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =