Caută
Close this search box.

Se tranșează scandalul din PNL? Marian Petrache cere congres de urgență

Scandalul din Partidul Național Liberal, cea mai importantă formațiune politică, este departe de final. Vicepreședintele PNL, Marian Petrche, a cerut de urgență convocarea congresului pentru tranșarea sciziunii dintre pnl-iști și pdl-iști.

Marian Petrache a declarat luni, după şedinţa Biroului Executiv al partidului, că întâlnirea dintre fostul copreşedinte al liberalilor Vasile Blaga şi mai mulţi foşti democrat-liberali a fost o „gafă”.

Au fost o grămadă de fuziuni şi trebuie ca fiecare membru PNL să se simtă ca acasă, să nu se simtă nimeni exclus, pentru că nimeni nu e exclus din PNL. ( …) Boală lungă, moarte sigură! Sunt voci în partid – chiar dvs. le comentaţi şi spuneţi că e contestat, că nu e contestat. Ludovic a fost ales de 80% dintre cei care au participat la acel congres. În mod normal, cei care l-au susţinut trebuie să îşi reafirme sprijinul faţă de Ludovic Orban, pentru că, dacă erau aşa de corecţi, nu avea loc acea întâlnire”, a declarat Marian Petrache.

„Dacă vă uitaţi la activitatea mea, nu o să vedeţi niciodată ceva contrar PNL şi mă doare când văd dispute în spaţiul public care nu au nicio legătură cu ceea ce ar trebui să facem. Partidul trebuie să se uite spre cei care îi dau votul, nu în interiorul lui. PNL are astăzi o oportunitate extraordinară faţă de publicul de dreapta, trebuie doar să îi ofere. Nu poate să primească fără să îi ofere ceva. Am spus că avem Consiliu Naţional şi decizia o iau membrii în Consiliul Naţional. Dacă vor să facă congres – bine, dacă nu – asta e. Sper să nu rămânem mereu la discuţiile de la colţuri. Îmi doresc din tot sufletul să ne orientăm cu faţa spre publicul nostru, să îi oferim ceva”, a menţionat el, conform antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri