Caută
Close this search box.

Șoc la Cluj, Iordănescu dat afară după trei meciuri

Antrenorul Edi Iordănescu (40 de ani) a fost demis de la campioana României înr-un timp record, după numai trei meciuri, anunță TV Telekom Sport. Locul său pe banca feroviarilor din Gruia va fi luat de nimeni altul decît de portughezul Antonio  Conceicao da Silva Oliveira (56 de ani), aflat astfel la al 3-lea mandat în pe banca din Cluj.

Din păcate pentru fiul lui Anghel Iordănescu, CFR Cluj e departe de prestația de anul trecut, sub conducerea lui Dan Petrescu, atunci când echipa a câștigat campionatul și părea foarte solidă. Vișiniii au câștigat, e drept, Supercupa României, 1-0 la Craiova cu gazda CSU, dar jprestația rămâne complet deficitară/

Campioana României a făcut doar egal în debutul campionatului, în prima etapă, cu FC Botoșani, 1-1, iar apoi a pierdut turul cu suedezii de la Malmo FF, chiar în Gruia, 0-1. Acest rezultat nu îi mai dă șanse CFR-ului de a merge în Grupe Ligii Campionilor Odată cu  Edi Iordănescu au fost dați afară și oficialii Bogdan Mara și Marian Copilu. (foto puterea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri