Caută
Close this search box.

SURSE: Dăncilă și Dragnea ar urma să fie puşi sub acuzare în Dosarul Israel

psd

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea ar urma să fie audiaţi şi puşi sub acuzare de DIICOT în Dosarul Israel, spun sursele comisarul.ro.

Potrivit aceloraşi surse, președintele Klaus Iohannis va trebui să o suspende pe Dăncilă din funcţia de premier. Caz în care vor începe în PSD luptele pentru putere.

Amânarea suspendării președintelui este semn pentru toți că legile modificate de ei în Parlament nu vor intra prea curând în vigoare.

Se pare că trimiterea de către președinte a purtătorului de cuvânt să anunțe revocarea șefei DNA ar fi avut un anume rol.

5 răspunsuri

  1. Frankfurter Allgemeine Zeitung: Postcomunistii ataca statul de drept in Romania, insa Bruxelles-ul nu se implica.(…)____––____ previzibil, mai toate tarile de inceput al UE nu dau 2 bani pe Ro., unele chiar vor sa o scoata din UE.. mai ales in aceasta formula de conducere si administrare MAFIOTICA…Dar si in ceasul al 13-lea, iohanis( dandu-i un credit ca chiar ar fi ce vrea sa para a fi) mai are o sansa mare, si nu cele 2 cu parlament-ilegal si intoarcere la Monarhie( in ambele variante, chiar-desi valabile), are o reala clauza la care poate lucra, insa -din nou- trebuie sa se miste repede si intens: este vorba de faptul ca dragOrca si veorica-vasiliscul-femela chiar si-au incalcat masiv atributiile de serviciu, cea ce poate fi calificat tradare de tara, in contextul in care cei 2 au semnat anumite tratate cu o natie straina, PESTE capul pres-edintelui, care este imputernicitul legal al Constitutiei, in atare spetze… Desigur ca Izrael are tot dreptul sa mute toate si orice ambasada in orice locatie doreste, insa asta este treaba lor, partea romana, in mod discretionar si-a delegat dtreptul de ai interven total in aceasta chestiune, fara- inca odata- a avea caderea legala si nu ca institutie ci ca persoana fizica(profitand abuziv de functii), anume cei doi din varful pesede si guvern…

  2. – Romania sfideaza rapoartele MCV: Ministrul Toader e in centrul procedurii de numire a sefului DNA, desi CE a cerut explicit altceva. (…)____––____A devenit evident- de peste cateva luni- ca acest individ satanic, si-a depasit cu mult atributiile si ca el insusi se transforma volitiv in marele aparator al mafiei, tocmai pentru ca dand inapoi sau devenind neutru, stie ca risca propria piele, de acea merge inainte, in forta, sperand ca -astfel- Romania va fi aruncata afara din UE(si NATO), singura lor sansa sa rasufle usurati, restul va fi -fara gluma- floare la ureche, sa indrepte Ro. spre o dictatura evidenta, fie prin reorientarea relatiilor spre est, fie prin restauratia monarhica, cu duda si margareta, automat, marionele lor…

  3. Europarlamentar PSD: MCV-ul a dus la abuzurile si lucrurile teribile din Romania ultimilor ani.(…)____––____ actiune concertata si concentrata pe aceasta tema, necooperare si insultarea institutiilor europene, TOCMAI pentru a determina impingerea Ro. afara si astfel populatia lucida a Ro. NU se poate rascula impotriva pesede-alde, PRECUM in cazul ca AR RETRAGE Ro. din aceste structuri…

  4. Nobilimea rosie oligarhica impreuna cu cartelul politic GIO sunt motorizati de rusi prin masoneria rusa …stie pozganianu cum. Rusia isi doreste finlandizarea fostului bloc comunist .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri