Caută
Close this search box.

Teodorovici: Lucrăm la un mecanism de amnistie fiscală

teodorovici

Eugen Teodorovicii a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Bistrița, că „e în lucru un astfel de mecanism” privind o amnistie fiscală, dar arată că de abia de acum înainte urmează să se discute la nivelul coaliției PSD-ALDE și al Guvernului.

eugen teodorovici

„Nu am să vă dau acum prea multe detalii despre această idee”, a spus ministrul Finanţelor în conferința de presă organizată de filiala PSD Bistrița Năsăud.

„Vom discuta în următoarele zile la nivelul coaliției și la nivel de Guvern pentru a vedea exact dacă o astfel de măsură poate fi aplicată și care vor fi efectele.

Nu are nici o legătură cu domnule președinte Iohannis. Mai mult, lui nu i se aplică o eventuală amnistie, pentru că alea sunt venituri din chirii”, a mai spus Teodorovici, fără a da alte detalii, citat de digi24.ro.

Subiectul amnistiei fiscale a reapărut pe agenda publică joi, când președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat public deranjat de faptul că Ministerul de Finanțe și ANAF nu recuperează banii pe care i-ar datora președintele Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri