Caută
Close this search box.

Ți se face dosar penal pe loc dacă faci asta! O nouă țeapă la înmatricularea mașinilor. Toți șoferii trebuie să știe acest lucru

Apar din ce în ce mai multe plângeri cu privire la înmatricularea autoturismelor. Mai mulți români afirmă că au luat o țeapă din Bulgaria la momentul în care și-au înmatriculat mașinile în statul vecin.

Mai mulţi şoferi români se plâng de faptul că s-au trezit cu dosar penal sau poliţia la uşa după şi-au înmatriculat maşinile în Bulgaria prin nişte intermediari. Practic, aceştia le-au folosit actele în scopuri ilegale.

Polițiștii le-au făcut dosare penale cetățenilor români pentru deținere ilegală de armă și pentru contrabandă calificată. Evidențele bulgarilor, trimise polițiștilor din România, arătau faptul că românii ar fi cumpărat pistoale în țara de la sud de Dunăre fără să le declare la vamă.

Drept urmare, reprezentanții poliției le recomandă românilor să nu își lase documentele pe mâna intermediarilor atunci când își înmatriculează un autovehicul în Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri