Caută
Close this search box.

Un reporter TV, stropit cu bere pe faţă în timpul unui live. Reacția acestuia. VIDEO

Jurnalistul Lloyd Burr transmitea “live” dintr-o zonă comercială londoneză pentru un post TV neo-zeelandez, când o persoană i-a aruncat pe faţă conţinutul unui pahar plin de bere, informează The Guardian.

Incidentul a avut loc, miercuri seară, în Boxpark Croydon, o zonă cu baruri şi restaurante. El vorbea despre supărarea şi furia fanilor englezi care urmăriseră cum echipa lor este învinsă de Croaţia, în semifinalele Cupei Mondiale, când un bărbat s-a apropiat şi i-a aruncat berea pe faţă. Fanul a revenit după câteva momente şi i-a adresat câteva cuvinte de ameninţare. În ciuda incidentului, reporterul şi-a continuat transmisia. El a spus despre atacator că era probabil un “australian beat”.

Reprezentativa Croaţiei a învins, miercuri, la Moscova, cu scorul de 2-1, după prelungiri, selecţionata Angliei, şi s-a calificat pentru prima oară în istoria sa în finala Cupei Mondiale, scrie news.ro.

Pentru Croaţia au marcat Perisici ’68 şi Mandzukici ‘109, iar pentru Anglia a înscris Tripper ’5.

În finală, naţionala Croaţiei va evolua contra Franţei, duminică, la Moscova. Anglia va evolua contra Belgiei, sâmbătă, în finala mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri