Caută
Close this search box.

Vâlcov trăieşte în altă realitate politică: 80% din măsurile programului de guvernare au fost îndeplinite!

darius vâlcov

Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, a afirmat, vineri, că în prezent sunt îndeplinite aproximativ 80% din măsurile din programul de guvernare care trebuiau implementate până la sfârşitul acestui an.

„În continuare monitorizez stadiul îndeplinirii programului de guvernare. Astăzi suntem aproximativ la 80% din programul pe care trebuia să îl îndeplinim până la sfârşitul anului 2018. Dacă în această perioadă de toamnă, septembrie – octombrie, chiar şi august, lucrurile merg aşa cum noi ne-am propus, în sensul în care urgentăm punerea în aplicare a măsurilor, putem spune că la sfârşitul anului ne apropiem de un nivel mai mult decât satisfăcător, adică să depăşim 90%”, a declarat Vâlcov la România TV.

Întrebat ce face în cazul în care constată că sunt oameni din echipa de guvernare care nu şi-au făcut treaba, Vâlcov a precizat că îi informează pe premier şi pe preşedintele PSD.

„Niciodată nu vorbesc de lipsa de performanţă. Întotdeauna spun: este în întârziere legea cutare (…), ordonanţa cutare (…), măsura cutare. Despre asta discut”, a mai afirmat Vâlcov.

Un răspuns

  1. Dacă Dancila P.M are vreun sentiment de proprietate în ființa ei, ca reprezentant al României, ea ar trebui să-l concedieze pe Valcov din funcția de guvernare pe care o deține. Valcov este un Fraudster condamnat care a executat o pedeapsă cu închisoarea. Dancila trebuie să curețe actul ei și să arate lumii că premiera ei este cinstită și deschisă, altminteri liderii lumii și europeni o o vor cunoaște pentru ceea ce este ea. Un front pentru P.S.D și Dragnea în toată gloria lui strâmtă. Ca un P.M Dancila nu va fi niciodata luat ca un premier serios. Valcov sporește încă o dată lipsa de realizare a P.S.D Govt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri