Premierul Viorica Dăncilă, Carmen Dan, ministrul de Interne, şi Lucian Şova, ministrul Transporturilor, au fost huiduiţi azi la Braşov, după o conferinţă susţinută la Prefectură.

Subiectul conferinţei a fost legat de situaţia inundaţiilor produse în judeţ. La ieşirea, un grup de oameni au strigat „Demisia”.

Premierul Viorica Dăncilă şi miniştrii Carmen Dan şi Lucian Şova au fost aşteptaţi, la ieşirea din Prefectura Braşov, de aproximativ 20 de oameni, care au strigat: ”Demisia, demisia”, ”Hoţii”, „Ruşine să vă fie”, conform Mediafax.

 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, însoțită de mai mulți membri ai Cabinetului, se deplasează astăzi în mai multe zone afectate de inundații din județele Buzău, Bacău, Covasna, Brașov, pentru a evalua pagubele și a identifica cele mai rapide soluții de sprijinire a oamenilor și comunităților afectate.

Premierul este însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, arată un comunicat al Guvernului.

https://magnanews.ro/2018/07/02/dupa-ce-stihiile-au-omarat-4-oameni-dancila-spune-primordial-a-fost-nu-avem-victime/

82 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 9 =