Caută
Close this search box.

Vosganian, ieşire enigmatică. Ce a vrut să transmită atunci când a spus «Guvernul de atunci»?

vosganian

Varujan Vosganian, lider ALDE şi purtător de cuvânt al acestui partid, a avut o ieşire enigmatică la Iaşi, care lasă loc interpretărilor. Intervenţia lui Vosganian i-a luat prin surprindere şi pe cei din PSD.

Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, arăta, la finalul unei discuţii cu George Ivaşcu, că, la începutul lunii decembrie, va avea loc Balul Centenarului şi că la eveniment va fi invitat „tot Guvernul”.

În acel moment, Varujan Vosganian a intervenit, spunând că va fi invitat „Guvernul de atunci„, ca şi cum Guvernul de acum ar putea fi schimbat până în iarnă.

Maricel Popa, a anunţat, vineri, la finalul unor discuţii cu ministrul Culturii George Ivaşcu, că la începutul lunii decembrie la fi organizat la Iaşi Balul Centenarului, evenimentul urmând să se desfăşoare la Palatul Culturii din Iaşi.

Maricel Popa, care este şi lider PSD Iaşi, a precizat că la eveniment va fi invitat „tot Guvernul„, moment în care deputatul ALDE Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al acestei formaţiuni politice, a intervenit şi a spus că va fi invitat „Guvernul de atunci„.

Afirmaţia vicepreşedintelui ALDE nu a fost comentată ulterior nici de şeful filialei ieşene a PSD, nici de ministrul Culturii, conform News.ro.

Întrebat de jurnalişti dacă la Balul Centenarului va fi invitat şi Liviu Dragnea, preşedintele Maricel Popa a răspuns: „Invităm Parlamentul şi Guvernul”.

Ulterior, Varujan Vosganian a scris pe pagina de Facebook faptul că a fost rugat de ziarişti să comente ştirea legată de declaraţia sa de la Iaşi, care sugerea că actualul Guvern ar putea pică până în iarnă

Vosganian, pe Facebook: Am fost rugat de mai multe agenții de presă să comentez știrea de mai jos. Ca să nu pierdem vremea, vă spun de pe acum: această știre este o idioțenie

Însă răspunsul său nu lămureşte nici pe departe ce a vrut să transmită la la Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri