Caută
Close this search box.

Yoga și artă culinară la Festivalul ”Namaste India”, în week-end, la Bucureşti !

După ce ne-a propus o incursiune în arta și cultura autentică a Indiei, (cu aproximativ 22 de limbi şi 2000 de dialecte, numeroase religii, printre care Hinduism, Islamism, Creştinism, Budism, Jainism, Zoroastrism, Sikhism şi Iudaism, diferite stiluri de artă, arhitectură, literatură, muzică şi dans şi variate stiluri de viaţă, de la urban şi rural la tribal, India este un amalgam de diversitate culturală),  Festivalul „Namaste India”, ajuns la cea de-a 10-a ediţie, prezintă bucureştenilor în acest week-end, un program deosebit, din care nu lipsesc tradiţionalele cursuri de yoga. O indicaţie pentru amatorii de yoga, ei  sunt rugaţi să-şi aducă salteluţele de acasă!

Festivalul se va desfăşura  între 14-15 iulie la Casa Universitarilor din str. Dionisie Lupu nr. 46 București unde s-au organizat  standuri:

  • Expoziție cu vânzare: îmbrăcăminte tradițională, podoabe, accesorii, cărți, CD-uri cu muzică, meditație și practici terapeutice, ingrediente specifice bucătăriei indiene, mirodenii, ceaiuri, cosmetice și suplimente ayurvedice, obiecte decorative, accesorii pentru yoga, etc.
  • Mâncare indiană
  • Mehndi – arta decorării cu henna
  • Meditație Sahaja Yoga
  • Ateliere de creație pentru copii: pictură pe ceramică, elefanți-magneți, elefanți-broșe, dream catcher-uri, pictură pe evantaie cu mandale

Adulţii vor plăti un bilet în valoare de 8 lei, accesul copiilor va fi gratuit

Informaţii detaliate găsiţi la adresa http://namasteindia.ro/program-2018/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri