Caută
Close this search box.

Superbii noștri campioni mondiali

Pe unii îi surprinde sau chiar îi deranjează, dar, așa cum am mai scris, adevărul acesta este: avem cei mai valoroși canotori și canotoare din Europa ! Asta e deja oficial, după ce România s-a clasat, lejer, pe locul 1 în clasamentul pe medalii al ”Europenelor”  de seniori. Ce nu e încă oficial este faptul că minunații noștri canotori și canotoare sunt și CEI MAI FRUMOȘI, la suflet și la chip, din Europa și din Lume. Iată doar una dintre (multele) dovezi.

Parcurgând fotografiile cu Ionela-Livia Lehaci și Marius Cozmiuc  (care au împreună un număr impresionant de medalii mondiale și europene) am rămas, pur și simplu, fascinat și – dacă vreți – uluit, în sensul cel mai bun al cuvântului, de frumusețea uluitoare, sensibiltatea, rafinamentul și forța care se degajă din chipurile și privirile acestor doi tineri incredibili, care și-au unit nu numai pasiunea și munca, dar și destinele, ca soț și soție ! A le spune că sunt minunați – e mult prea puțin.

Ionela-Livia Lehaci (acum Cozmiuc) mai este, dacă vă puteți imagina, și campioană mondială en-titre de senioare, a fost campioană mondială de tineret și nu numai, în barca de dublu vâsle categorie ușoară (LW2-), alături de un alt om și sportiv minunat, excepțional, Gianina Beleagă. Și vor fi în continuare, pentru că le așteaptă, din nou, Mondialele, dar și Jocurile Olimpice !

Iar de Marius Cozmiuc, ce să mai zic ? Chiar și James Bond ar putea fi invidios pe el, oricare interpret al lui Mr.Bond ! Fără glumă! Și medaliat la ”Europenele” de seniori de la Glasgow… și la multe alte mari competiții … și viitor campion mondial și olimpic ! Credeți că glumesc ? Mai vorbim noi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri