Caută
Close this search box.

Bărbatul care a declanşat scandalul plăcuţelor anti-PSD face plângere împotriva Alinei Mungiu pentru discriminare

Răzvan Ștefănescu, șoferul venit din Suedia cu maşina care avea plăcuţe de înmatriculare anti-PSD, susţine că va depune o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva Alinei Mungiu-Pippidi.

Ştefănescu (foto mai jos) a făcut această declaraţi după ce şi-a recuperat carnetul de conducere, reţinut de poliţişti, odată cu numerele de înmatriculare.

„Nu mi-au spus nimic (poliţiştii -n.n.), mi-au dat permisul. Nu ştiu dacă mă încălzeşte să-şi ceară cineva scuze mie. Vreau să depun o plângere pentru doamna Pippidi, cu diaspora, care ne-a jignit. Nu sunt un amărât, nu mor de foame.

Da, soţia mea şi băieţelul merg cu Wizz Air, dar nu pentru că sunt amărâţi. A spus că suntem amărâţi, că mergem cu low cost. Merg cu low cost şi diferenţa i-o dau băiatului meu să-şi cumpere ceva. Într-un fel, m-am simţit jignit, normal. Dacă bănuieşti ceva, ai o bază. La CNCN o să depun plângerea (Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării). Dacă cei din diaspora se simt lezaţi de declaraţia doamnei, să ia legătura cu mine, dacă se simt lezaţi. Eu m-am simţit”, a declarat Răzvan Ştefănescu, conform RealitateaTV.

Alina Mungiu-Pippidi a scris în articolul „Această mahala nu reprezintă diaspora!„, publicat în romaniacurata.ro, că românii din diaspora care zboară cu preț redus sunt în „topul precarității economice și sociale în mai multe țări europene„.

Iată că iese la iveală ce știe oricine care ia o cursă low-cost, să zicem Ryan spre Berlin, care e unica alternativă oricum, și asistă săptămînal la lupta fetelor teutone inflexibile cu populația prost plătită și prost educată de români, în copleșitoare proporție din totalul pasagerilor, care calcă toate regulile, se preface că nu pricepe ce i se spune, se așează unde nu are voie și face mai mult zgomot decît tot terminalul la un loc. Bine ați venit în lumpendiaspora românească, aceea care conduce în topul precarității economice și sociale în mai multe țări europene, ca să nu mai vorbim de topul educației, și care face coadă pe 1 august la intrarea în țară cu remorci de junk cars atașate – că asta e marea afacere a românului, vînzarea unei rable„, scria recent Alina Mungiu-Pippidi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri