Caută
Close this search box.

Europarlamentarul Maria Grapini atacă protestul diasporei: Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting

maria grapini

Maria Grapini, europarlamentar, a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj îi care românii din străinătate care vor să participe la mitingul de vineri sunt catalogaţi drept „proști”.

Totodată, ea îi îndeamnă pe aceştia să meargă la sediul USR pentru a-și ridica „certificatul de prost”.

Cunoscută mai ales pentru noianul de greșeli gramaticale și de exprimare, dar și pentru că a plagiat pasaje de pe Wikipedia în romanul de dragoste pe care l-a publicat în urmă cu un an, Maria Grapini a șters la scurt timp postarea, din cauza comentariilor în care europarlamentarul era dur criticat de internauți, arată Digi24.

Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!” – acesta este mesajul redistribuit de Maria Grapini pe pagina ei de Facebook.

După ce a șters postarea la adresa celor care vor participa la mitingul di 10 august, Grapini a redistribuit un alt mesaj: „Pentru cei care cred că mă jignesc, nu vă mai obosiți, sunt imună”.

UPDATE: Grapini spus că nu a jignit pe nimeni.

„Nu am jignit pe nimeni! Eu nu am șters distribuirea făcută. Acea postare aparține unui român din diaspora. Am distribuit pentru a se vedea că nu toată diaspora este pentru miting! Nu-mi aparține textul! Eu nu jignesc, alții care postează pe pagina mea jignesc și folosesc cuvinte vulgare. Credeam că observați și acele postări. Cunosc mulți romani din diaspora care fac cinste României. Nu trebuie generalizat, nu toți românii plecați se lasă manipulați! Nu accept violența, instigarea la ură, așa cum se întâmplă acum, la organizarea acestui miting. Demonstratiile pasnice sunt caracteristice adevaratelor democrații și aș dori ca și în România să înțelegem corect democrația!”, a declarat Maria Grapini, conform HotNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri