Caută
Close this search box.

Dragnea afirmă că Iohannis ar fi în stare să dea jos Guvernul prin violenţă

dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seară, la România TV, că este absolut convins că preşedintele Klaus Iohannis va bloca noua lege a pensiilor, deorece ştie că actualii guvernanţi ceea ce prezintă chiar fac ”şi românii simt”.

dragnea

Dragnea spune că preşedintele este în stare de orice pentru a da jos Guvernul Dăncilă şi poate chiar să apeleze şi la violenţă pentru asta.

„Eu sunt convins că Iohannis ar putea să o blocheze (noua lege a pensiilor –n.r.). Sunt absolut convins. (…) El mai ştie ceva – că noi ceea ce prezentăm chiar facem şi românii simt. Au început să simtă şi o să simtă din ce în ce mai mult, şi părerea mea este că este în stare de orice împotriva acestui Guvern, acestei coaliţii, să facă ceva în această toamnă, să dea Guvernul jos chiar şi prin violenţă, pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea afirmă că liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că, dacă liberalii ajung la guvernare, vor bloca legea salarizării. Liderul PSD afirmă că se vrea blocarea acestor legi pentru ca „românii să nu aibă venituri mai mari, pentru ca resursele României să nu fie folosite şi pentru români”.

„Legea salarizării pe care Orban a spus deja public că, dacă ei vin la guvernare, o va bloca. Pentru ca românii să nu aibă venituri mai mari, pentru ca resursele României să nu fie folosite şi pentru români. A întors înapoi la Parlament legea offshore. De ce? Erau nemulţumiţi prietenii lui? Din moment ce blochezi orice lege bună, o ataci la CCR pe rând tu, partidele care sunt vasale, o întorci la Parlament, faci presiuni la CCR să nu se adopte legile, e clar că nu te gândeşti că primul plan al lui Iohannis e al doilea mandat, adică mai vrea un mandat al nimicului şi primul mandat este tot al nimicului”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri