Caută
Close this search box.

Protagonistul scandalului plăcuţelor anti-PSD: Obscenităţile din politică, muzică ori din emisiunile tv, tolerate ori promovate intens

Răzvan Ștefănescu, cel care a declanşat scandalul plăcuţelor de înmatriculare anti-PSD, îşi explică gestul.

El susţine că ceea ce stătea scris pe plăcuţele de înmatriculare ale maşinii sale, M…PSD, nu este doar o înjurătură și nici doar o lozincă, ci atrage atenția asupra obscenităților de pe scena politică, dar nu numai, rămase mereu nesancționate.

…Obscenitatile din politica, din muzica, cinematografie sau emisiunele televizate nu sunt numai tolerate ci sunt, de cele mai multe ori promovate intens. Politicienii care vorbesc trivial sau injura de la tribuna Parlamentului nu au fost in nicio circumstanta sanctionati pentru ofensele aduse romanilor sau altor politicieni, femei cu predilectie, screi Răzvan Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Mai tare decat momentele de nesiguranta m-au durut, in acest concediu, ipocrizia si dubla masura. Clipele de disconfort, dezumanizante pentru mine si copilul meu din sediul politiei. M-am revoltat impotriva unui partid anti-national, si impotriva unei clase politice care a dovedit de nenumarate ori ca nu lupta pentru interesele acestei tari si nu face nimic pentru ca romanii sa nu mai plece.

Vedeti ce se intampla chiar zilele acestea cu fermele si gospodariile romanesti, cu culturile arse din cauza indolentei autoritatilor. Am folosit un sinonim al cuvantului “gura” si “a duce cu vorba”. Folosit in sens peiorativ bineinteles. Ce puteam face mai putin ca sa aiba sens? Mai mult, orice altceva era prea mult. Am copil in masina. Cred in continuare ca este un gest mult prea mic fata de dezastrul creat si lasat in urma de cei ce detin ilegitim puterea in tara mea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri