Caută
Close this search box.

„Toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele“

Andy Serkis va regiza pentru Netflix o adaptare după romanul „Ferma animalelor”. Nu sunt informații exacte legate de difuzarea noului film „Ferma animalelor“ dacă va fi distribuit doar pe Netflix sau va rula și în rețeaua de cinema. Se poate afirma că aranjamentele pentru realizarea filmului sunt avansate, echipa Netflix întâlnindu-se deja de două ori cu Matt Reeves pentru a perfecta detaliile legate de proiect.

Matt Reeves, care a regizat „Dawn Of The Planet Of The Apes“ și „War For The Planet Of The Apes“, va fi unul dintre producători.

Publicat pentru prima dată în 1945, romanul lui George Orwell este o satiră la adresa regimului stalinist și la revoluția roșie, prin povestea unor animale care își duc traiul la o fermă din Anglia. Varianta lui Serkis va aduce și un punct de vedere nou, raportat la contemporaneitate.

Andy Serkis este cunoscut în principal ca actor („Pantera Neagră”, ”Star Wars:Ultimii Jedi”, ”Planeta Maimuțelor: Războiul”) „Ferma animalelor“ ar fi al treilea film de lungmetraj regizat de el, după „Breathe“ (2017) și „Mowgli“ (2018).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri