Caută
Close this search box.

Trei dintre agresorii Ștefaniei, femeia-jandarm lovită în Piața Victoriei, au fost prinși

Trei dintre bărbaţii care au încercat să linşeze o femeie jandarm, vineri seara, în Piaţa Victoriei, au fost prinşi de poliţişti, anunţă Antena 3. Unul dintre cei trei încerca să fugă din ţară, mai transmite postul de televiziune.

Ștefania, femeia-jandarm, are 23 de ani a fost lovită cu bestialitate de mai mulți indivizi, deși le striga celor care o loveau: „Mă omorâți! Mă omorâți!”. Ștefania a fost salvată de mai mulți protestatari, unul dintre aceștia sărind să o protejeze cu propriul trup, pentru a putea ieși de sub pumnii și picioarele agresorilor.

Unul dintre atacatori a fost luat de acasă de poliţişti, unul s-a predat, iar un altul a fost oprit când se îndrepta spre Piaţa Victoriei. Alţi cinci agresori au fost idetificaţi, urmând să fie vizitaţi de oamenii legii, mai informează Antena 3.

Femeia jandarm rănită vineri în Piaţa Victoriei este internată la Spitalul Floreasca. Sorina Pintea, ministrul Sănății, a declarat că femeia se simte bine și are un hematom, nu o ruptură de coloană cum se comunicase inițial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri