Caută
Close this search box.

Marian Godină, reacție în cazul consilierului guvernamental care spunea că protestatarii trebuiau mitraliați

Polițistul Marian Godină reacționează în cazul lui Cristian Bîrdac, consilier în Guvernul României, cu rang de secretar de stat, cerând ca DIICOT să se autosesizeze.

Bîrdac a scris pe pagian sa de Facebook că protestatarii care au ieșit vineri seara în Piața Victoriei ”trebuiau mitraliați, nu stropiți cu apă”.

Vă reamintim că peste 100.000 de persoane au fost vineri seara în Piața Victoriei din București la protestul anunțat drept ”Mitingul Diasporei”.

 

Reacția polițistului Marian Godină, pe Facebook,  în urma mesajului postat de Cristian Bîrdac: La fel ca în cazul specimenului care se lăuda pe la Antena 3 cu ce ar face el la proteste, DIICOT trebuie să se autosesizeze și în cazul acestui om, angajat al Guvernului României.

La aproximativ 12 ore după ce poziția lui Cristian Bîrdac față de evenimentele din Piața Victoriei a devenit virală pe Facebook, acesta a șters mesajul. Apoi contul său n-a mai putut fi accesat, arată EuropaFM.

452 de persoane au fost rănite vineri noapte la mitingul diasporei din Piața Victoriei. 68 au ajuns la spitale dintre care 9 jandarmi și 2 copii, după cum arată bilanțul protestelor violente din faţa Guvernului.

Reacția lui Cristian Bîrdac este în același tot cu cea a altui demnitar, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, poreclit Mitralieră, care, pe pagina sa de Facebook a amenințat manifestanții de la mitingul diasporei: …Câţi aţi fost 20.000, 40.000 , 50.000? Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri