Caută
Close this search box.

Simona Halep câștigă fulminant la Montreal, după o finală pentru istorie

Incredibil meciul, fulminantă finala de la Rogers Cup, din ”orașul Nadiei”, Montreal ! Greu de descris în cuvinte, dar important este că jucătoarea din România a triumfat, în pofida tuturor obstacolelor pe care le-a întâmpinat în aceste zile, începând cu programul infernal al partidelor și încheind cu durerile cumplite din talpă, chiar în timpul finalei.

Simona Halep a învins-o din nou, cum a făcut-o și la Roland Garros, pe numărul 3 mondial, valoroasa și foarte tenacea americancă Sloane Stephens, cu 7-6, 3-6, 6-4, cucerind triumfal, chiar dacă finala a durat mai mult, trofeul Open-ului canadian.

Cu toate că Stephens o cunoștea foarte bine, Simona a depășit toate obstacolele, a jucat partidele într-un ritm fenomenal și a dovedit că este DE DEPARTE CEA MAI BUNĂ DIN LUME.

Finala a fost mult mai dramatică decât s-ar fi așteptat cineva, Simona a apelat – firesc – la Darren Cahil, dar Sloane nu a vrut să cedeze nicio clipă, a dus meciul la peste 2 ore și jumătate ! Acum este 7-2 în partidele directe Halep- Stephens, dar americanca nu a mai învins din 2013. Și cât de mare a fost dorul ei de revanșă, mai ales știind că Simona e realmente obosită, după maratonul din fazele anterioare, cu – de necrezut – câte 4 meciuri în 48 de ore, cu întreruperi și cu multe altele…

Bravo, Simona, ai dovedit din nou cine ești și ce însemni în sportul românesc și mondial.

De luni, Simona intră în cea de-a 41-a săptămână la vârful Top-ului mondial, depășind cele 40 de săptămâni și 3 zile ale lui Ilie Năstase. (foto skysports.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri