Caută
Close this search box.

Mesaj şocant al directorului Filarmonicii din Craiova: Măcar un glonț în cap acelor așa-zise «mame» care au ieșit cu copiii la proteste

Gabriel Zamfir, fost preot, în prezent directorul Filarmonicii Oltenia din Craiova, a comentat pe Facebook despre „aşa zisele mame”, aşa cum le numeşte el, care şi-au dus copiii la proteste, afirmând că acestea ar merita „măcar un glonţ în cap„.

Într-un comentariu, posta pe Facebook, Gabriel Zamfir a scris: „Un mare respect pentru acei jandarmi şi măcar un glonţ în cap acelor aşa-zise ‘mame’ care au ieşit cu copiii în braţe la proteste deşi se ştia că nu e un protest paşnic aşa cum ar trebui să fie în democraţie. Dar deh nu avem aceeaşi definiţie pentru ‘democratie’ !!!„.

Măcar un glonț în cap!” Asta le dorește directorul Filarmonicii „Oltenia”, Gabriel Zamfir, mamelor care își iau copiii la protestele din Piața Victoriei, screi Adrian-Claudiu Prisnel, deputat USR de Dolj, într-o postare pe pagina sa Facebook.

Un limbaj de o violență șocantă, mai ales că vine din partea unui fost preot. Încă un profitor al puterii PSD-ALDE, care face jocul murdar al stăpânilor săi.

Nu este singurul pesedist care afirmă că protestele trebuie reprimate prin violență, cu tunuri de apă, gaze și chiar gloanțe. Un consilier al Guvernului României a îndemnat la mitralierea protestarilor.

O astfel de atitudine este de neacceptat! Îi cer directorului Gabriel Zamfir să prezinte urgent scuze publice, precum și demisia de onoare. O instituție de cultură precum Filarmonica „Oltenia” nu poate fi reprezentată de un asemenea om cu mentalitate de brută.

Şi Theodor Paleologu, fost ministru şi deputat a scris pe pagina sa de Facebook: Încă un derbedeu al regimului mafiot, director al Filarmonicii din Craiova, deși nimic din CV-ul său nu-l recomandă pentru asemenea poziție: Gabriel Zamfir. Iată ce scrie: „Un mare respect pentru acei jandarmi și măcar un glonț în cap acelor așa-zise ‘mame’ care au ieșit cu copiii in brațe la proteste.”…

Îl invit pe George Ivașcu să obțină demiterea acestui derbedeu agresiv care face de rușine o importantă instituție de cultură.

7 răspunsuri

  1. Are dreptate fariseilor…de dragul balmajelilor fara pic de rusine, ati uitat bunul simt si sa judecati normal….!cum sa duci copilul in mijlocul huliganilor ,deja anuntati ca vin la omor ,plus pnl-istii si usr-istii adusi pe sestache din toata tara …sa dea jos guvernul..???..pentru oamenii care iubesc tara asta si vor sa traiasca aici ,nu pt fandositii abonati la banii statului roman dar cu sufletul la tradari josnice,,,,acest om a spus adevarul,metaforic….dar ….adevarul…..mamele sant inconstiente sau nu-si iubesc copiii si-i pun in pericol deliberat….Asistenta sociala sa faca anchete si sa vada cum stau cu judecata si daca nu sant dintre cele cu probleme psihice….ca s-au inmultit cele care-si omoara copiii….!

  2. Am și eu o întrebare: dragii mei PSD-iști, nu v-ați săturat de câtă muie ați luat numai în ultimele 3 zile??? Că eu m-am săturat de câtă v-am dat !!!! Nu v-ați săturat să luați atâta muie pentru toți penalii, toate curvele și toți analfabeții??? Cred că a început să vă placă!!! Dacă e așa, poftă bună !!!

  3. Mache cretinule, inafara de PSDisti, nimeni nu a anuntat violente.
    Proteste sunt de mult timp incoace, pasnice.
    Mai auzeam un bou zilele astea ca lumea a fortat intrarea in Guvern ?! Cine a fortat?

    Legea spune clar, lovirea unui jandarm este ultraj, e cu puscarie. Sa se aplice legile, nu sa bata lumea de la un capat la altul.

    Cretinului asta ii convine, la filarmonica lui pește nu face nimic, toaca banii noștri cum vrea el, ba a mai fost și popa, nici acolo nu a facut cine stie ce.

  4. Bestie de om si român ! Du-te la psihiatru ! Instrumentisti , nu va fie frică de acest om , doar de la un cuvânt adresat lui…fuge ! Spuneti-i in față ca asemenea indemnuri sunt bolnave !

  5. Catre Mache ! Nu tine partea unui nebun, mamele stiau ca nu va fi niciun măcel ! Cine si-a inchipuit ca jandarmii sunt frati cu huliganii, cine si-a inchipuit ca jandarmii vor trage cu gaze iritante direct in fețle manifestantilor? Nimeni! Dar ei au facut-o si o sa plateasca , chair de va fi peste 20 de ani ca si Iliescu+crima impotriva românilor.

  6. Daca au fost huligani care au fortat intrarea in Guvern, unde sut acuma, i-a retinut cineva ? Daca da, trebuie sa raspunda dar daca nu i-a retinut inseamna ca totul este un simulacru marca PSD pentru a avea motive sa atace masa de oameni pasnici.

  7. Cu siguranta tipul este idiot. Sper ca cei din filarmonica sa se delimiteze de suburbanul asta si sa-i aplice niste picioare in partea de corp „agresata” de fratii lui de la seminarul teologic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri