Caută
Close this search box.

Paradoxal. Femeia jandarm, bătută de huligani, le-a spus colegilor: Fraților, unde dracu’ m-ați dus!

A fost surprins momentul în care Ștefania, femeia jandarm, bătută de huligani, era ajutată de colegi să iasă din zona unde erau luptele cu protestatarii.

Tânăra, de 23 de ani, merge pe picioare, flancată de doi colegi jandarmi care o protejau cu un scut, iar, atunci când ies din mulțime, le spune: ”Fraților, unde dracu’ m-ați dus!”, conform libertatea.ro.

Filmarea a fost făcută la ora 23:14, la trei minute de la ordinul de intervenție dat de prefectul Capitalei. Ștefania a fost bătută în jurul orei 23:00.

Ştefania a fost internată la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost bătută de un grup de huligani. Potrivit medicilor, tânăra a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului și corpului, leziuni care nu îi pun viața în pericol.

„Sunt în jur de aproximativ 30 de plângeri la acest moment. Colegii mei procedează la audierea persoanelor vătămate şi în continuare o să solicităm înscrisurile necesare conturării unei probaţiuni corespunzătoare şi de la instituţiile de resort. Iniţial s-a început urmărirea penală pentru infracţiunea de purtare abuzivă, abuz în serviciu şi urmează a fi extinsă şi pentru neglijenţă în serviciu, dat fiind (..) contextul în care cei 2 militari jandarmi au fost lăsaţi neizolaţi de către colegii lor”, a afirmat Ionel Corbu, prim procurorul Parchetului Militar, citat de News.ro.

A doua zi după incidente, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a sugerat că starea Ștefaniei este mult mai gravă.

Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc„, a spus Marius Militaru, la B1 TV.

sursa foto: libertarea.ro

Femeia jandarm care a fost lovită de mai mulți protestatari la mitingul din 10 august nu va fi externată luni deoarece atât ea, cât și colegul ei acuză dureri de cap, iar medicii de la Spitalul Floreasca au decis să efectueze mai multe analize pentru a afla cauza acestor probleme.

Din cauză că există aceste simptome și la ea și la colegul ei, dureri de cap, vom face unele analize în plus, un CT (computer tomograf, n.r.) și după acestea vedem care va fi situația”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, citat de HotNews.

Jandarmii au intervenit în forță, în seara zilei de 10 august, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, în Piața Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflați în fața sediului Executivului. În acea noapte, au fost rănite peste 400 de persoane, între care și doi jandarmi.

Unul dintre angajații Jandarmeriei, o femeie, a fost internată cu suspiciunea de fractură de coloană cervicală, potrivit spuselor reprezentanților instituției. Însă Sorina Pintea, ministrul Sănătății a afirmat, după ce a vizitat-o pe Ştefania la spitalul Floreasca, faptul că femeia jandarm nu are coloana fracturată.

“Femeia jandarm este bine, s-a ridicat, a comunicat. Am vorbit cu cei doi jandarmi, printre care şi o domnişoară de 23 de ani care este bine. Era pansată, avea o arsură. (…) Nu are factură de coloană, nu este la Terapie Intensivă, e pe secţia de Chirurgie. (…) Am văzut imaginile, ei sunt bine, mă aşteptam la cu totul altceva”, a declarat, în 11 august, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în cadrul unei vizite la Spitalul Floreasca.

Un răspuns

  1. Femeia jandarm nu a fost batuta de huligani… cei care au batut-o erau oameni ce comunicau prin statii de emisie-receptie… in timp ce un animal o lovea cu piciorul, acelui animal in bermude albe, i-a iesit un fir pe la genunchiul drept, si tot pe partea dreapta, avea o statie de emisie-receptie. In urechea dreapta avea o ‘casca’. Protestatarii sau huliganii au protejat-o pe femeia jandarm… Acum va intreb… cine a dat in femeia jandarm? Slugile lui Dragnea? Sau protestatarii gazati timp de 4-5 ore? Protestatarii aveau nevoie de statii emisie-receptie? Wtf…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri