Caută
Close this search box.

Ministrul Apărării Naţionale despre proteste: Pe milioanele de votanţi PSD-ALDE i-a întrebat cineva ce vor

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a scris marţi pe Facebook că democraţia înseamnă respectarea voinţei cetăţenilor exprimată prin vot şi s-a întrebat dacă alegătorii coaliţiei de guvernare îşi doresc anularea votului lor sau căderea Guvernului.

„Am înţeles că în spatele protestatarilor din Piaţă Victoriei, cărora le respect dreptul de a protesta paşnic, ar fi milioane de români nemulţumiţi de activitatea guvernamentală. Alte milioane decât cele multe care au votat legitim Programul de guvernare PSD-ALDE în decembrie 2016, bănuiesc. Dar, oare, pe aceste milioane de români, votanţi ai majorităţii parlamentare PSD-ALDE, i-a întrebat cineva ce vor? Dacă vor că votul lor, exprimat democratic, să fie anulat doar pentru că aşa consideră necesar cei prezenţi în Piaţă Victoriei, cărora, repet şi subliniez, le respect dreptul la opinie şi dreptul a protesta paşnic? Pe milioanele de români mulţumiţi de măsurile luate de Guvern în luni de zile de guvernare sub asediu, i-a întrebat cineva? Sau aceste milioane de cetăţeni nu contează, dacă nu interpretează pe voci refrenul consacrat (ştim cu toţii care…) Dar dacă ei nu vor căderea guvernului?”, a scris ministrul Apărării, Mihai Fifor, marţi pe Facebook.

2 răspunsuri

  1. Nu vom ști decât dacă veți da ocazia cetățenilor să se pronunțe din nou prin vot.

  2. Un nou scrutin.Asa e in democratie.Cand balanta e indecisa se recurge din nou la popor si cine va castiga va guverna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri