Caută
Close this search box.

Andreea și Alexandru, străluciri de medalii și de suflet

Tinerii canotajului nostru sunt cei mai frumoși, așa cum canotajul românesc este cel mai valoros din Europa, după numărul și strălucirea medaliilor cucerite la recentele CE de la Glasgow.

Seninul și lumina din ochii și sufletele lor ne umplu viața de bucurie și emoție, așa cum se întâmplă cu Alexandru Ciobîca și cu Andreea Popa, doi tineri superbi ai sportuluui și canotajului, desprinși parcă din albumele foto ale concursurilor de modă și frumusețe.

 

Alexandru este, de trei săptămâni, vicecampion mondial de tineret, la C.M. de la Poznan, împreună cu un alt băiat extraordinar, Florin Lehaci, fratele campioanei mondiale en-titre la dublu vâsle categorie ușoară, Ionela Lehaci-Cozmiuc.

Dar Alexandru are multe alte medalii în trecut, plus o inimă de aur curat, alături de un chip deschis și luminos, care îți merge direct la suflet. Așa cum, tot la suflet, îți merge zâmbetul Andreei Popa, ca și privirea ei, cu care mângâie cerul și florile. Andreea este, și ea, o canotoare de mare valoare, multiplă medaliată la Campionatele Europene și Mondiale de juniori, încă din 2016, este bănățeancă, este … dar câte nu mai este ? Este o revărsare de bucurie și tandrețe lângă inima familiei sale și a lui Alexandru. Și lângă sufletele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri