Caută
Close this search box.

Simona joacă, Wozniacki și Muguruza, out

UPDATE. Simona Halep a învins-o pe Alja Tomljanovici cu 4-6, 6-3, 6-3 și va juca în optimi de finală la Cincinnati cu Asleigh Barty (Australia).

Situație foarte neplăcută, dar deja obișnuită pentru liderul mondial al tenisului feminin, după ce a mai trecut prin asta și la Rogers Cup. Și nu numai. Meciul dintre Simona Halep și Alja Tomljanovici,  din turul doi al turneului de la Cincinnati a fost întrerupt, fără termen exact, din cauza ploii intense din orașul american.

Partida, neașteptat de echilibrată, a fost întreruptă în setul decisiv, la scorul de 4-6, 6-3, 4-3 (30-15) pentru Simona Halep.

Învingătoarea din acest meci joacă în turul 3 cu australianca Ashleigh Barty, pe care Simona tocmai ce-a învins-o în două seturi în Canada, 6-4, 6-1.

Pe de altă parte, principala rivală, deocamdată a Simonei în clasamentul WTA, daneza Caroline Wozniacki (2 WTA), a pierdut și ea chiar în turul doi la Cincinnati, abandonând la 4-6 în fața olandezei Kiki Bertens și ajungând la trei înfrângeri consecutive și nu a mai câștigat un meci de mai bine de o lună.

În fine, o altă mare rivală a Simonei, iberico-venezueleana Garbiñe Muguruza, acum pe 7 WTA (dar a fost și lider moondial anul trecut), a continuat și la Cincinnati forma foarte slabă din ultima vreme. Ea a fost învinsă în turul doi de ucraineanca Lesia Tsurenko, 44 WTA, 6-2, 4-6, 4-6, după două ore de joc  și după ce a condus în decisiv cu … 4-1 ! (foto prosport.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri