Caută
Close this search box.

Simona, bucuroasă de pauză: „Hai să încercăm asta din nou mâine, @cincytennis”

Programul de jocuri al Simonei  la Cincinnati a fost modificat, după cum se știe din cauza condițiilor meteo. După ce duelul cu Asleigh Barty a fost amânat pentru vineri seară, din același motiv, liderul autoritar WTA nu a părut deloc deranjat de acest inconvenient și chiar a întâmpinat anunțul organizatorilor cu o postare pe contul său de Twitter, în care li s-a adresat și oficialilor turneului.

„Hai să încercăm asta din nou mâine, @cincytennis (n.r. contul oficial al turneului Western&Southern Open). Noapte bună, tuturor”, a scris, pe Twitter, Simona Halep, plină de optimism, alături de o fotografie în care apare împărțind autografe fanilor din tribune. Postarea a fost făcută la câteva minute după ce organizatorii anunțaseră că meciul a fost amânat.

Amânarea îi oferă o pauză foarte utilă Simonei Halep, care va profita din plin de cele câteva ore în plus de odihnă, după un parcurs extrem de încărcat la Rogers Cup. dacă nu ar fi fost această amânare, ar fi tebuit să joace cu Barty la doar câteva ore după reluarea partidei cu Tomljanovici.

În optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati, Simona Halep o întâlnește pe Ashleigh Barty pentru a doua oară într-o săptămână. Sâmbăta trecută, s-au întâlnit în semifinale la Rogers Cup, acolo unde Simona a învins lejer, 6-4, 6-1.(foto: twitter.com/Simona_Halep)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri