Caută
Close this search box.

Uluitor: FCSB, noroc cu carul, dar Becali nu știe cine a marcat de două ori

Dramatism și suspans cât cuprinde. După 0-0 în deplasare, a fost 1-1 la București, scor de calificare pentru Hajduk Split, până după cele 90 de minute de joc. Dar FCSB s-a calificat, totuși, când nimeni nu mai spera, în play-off-ul Ligii Europa, după un 2-1 (0-0)  ai mult decât halucinant cu croații, în manşa secundă a turului trei preliminar al Europa League.

Golul-miracol a venit de la ex-dinamovistul Harlem Gnohere, care a înscris în ultimul minut al prelungirilor, 90+3.

La ieşirea din stadion, Gigi Becali şi-a criticat echipa şi a pus victoria pe seama Divinităţii, fără a rosti niciun cuvânt despre salvatorul echipei (alături de Dumnezeu), Harlem Gnohere.

„Emoții foarte mari, acum eu pot să vorbesc orice și să spun orice. În seara asta cred că toată lumea trebuie să înțeleagă că numai Dumnezeu face. Am plâns de bucurie că am zis cât de mult poate să mă iubească să mă califice în minutul ’93. Eu va spun, a fost numai dragostea lui Dumnezeu față de mine aici. N-avem echipa mare. Nu avem. Nu avem echipa de bărbați adevărați cu care să jucăm competiții mari. Deci, echipa mare nu suntem. Ce să le fac eu, să le dau eu bărbăția mea? Așa sunt născuți. Ce pot să-i fac eu lui Tănase? Pot să-i fac eu ceva?”, a declarat Gigi Becali.
Este cunoscută animozitatea din ultima vreme a lui Gigi Becali față de Gnohere, pe care vrea să îl vândă cu orice preț, în pofida faptului că tot el a insistat enorm, la începutul anului trecut, pentru a-l aduce la FCSB pe cel porreclit ”Bizonul”. Și care, iată, l-a salvat din nou de la rușinea eliminării.

În play-off, FCSB va întâlni echipa austriacă Rapid Viena. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri