Caută
Close this search box.

Dragnea susţine că s-a încercat asasinarea sa. Pentru că, spune el, «suntem într-un stat parțial mafiot», dar nu oferă dovezi

Liviu Dragnea, liderul PSD, a făcut o declaraţie halucinanată la Antena3 şi, totodată, extrem de riscantă, de vreme ce nu a adus nici cea mai mică dovadă.

Dragnea a declarat, nici mai mult, nici mai puţin decât faptul că s-a încercat asasinarea sa. Numai că, liderul PSD nu a dorit să ofere mai multe informații, dar a precizat că patru străini au ajuns în România și chiar au ajuns în preajma sa.

Am avut anul trecut o tentativă în aprilie. Nu vreau să povestesc pentru că nu este cazul. Au venit 4 patru străini în România, au fost cazați la Athenee Palace, au stat trei săptămâni, dar mă rog, am scăpat. Dar asta nu înseamnă că mi-am luat sau o să-mi iau pază.

Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat parțial mafiot. Statul paralel e o mafie”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena3, conform DCNews.

sursa foto: captura antena3

Întrebat cu insistență cine a plănuit asasinarea, Dragnea a spus că ”un om foarte celebru în lume”.

E tot ce vreau să spun. Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu. Am aflat cine îi plătește, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru în lume”.

La întrebarea dacă se gândește la George Soros, Dragnea a precizat: „el se gândește la mine nu mă gândesc eu la el”.

Apoi, Dragnea nu a mai dorit deloc să ofere nicio informație în ceea ce privește acest episod.

3 răspunsuri

  1. Am mai auzit tampenia asta pe vremea lui Ilici! Nu are niciun pic de imaginatie! doar un sudist parsiv! Atat!

  2. Omul e în plină criză de delirium tremens, iar cineva i-o întreține permanent. N-ar fi de dorit sa conducă nici o bicicleta si, totuși, conduce Romania. Direct in prăpastie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri